•••

 

...Šířit úsměv skrze oblečení...

...Pohodlí a volnost...


...Milovat ten pocit kdy Vás překvapí detail nebo myšlenka...

...Pousmát se nad jednoduchostí...


...Když milujete ten okamžik nového...

...Když svou práci milujete...

....Děkuji že nám to umožňujete...

 

•••

 

Sídlo a eshop:

Black Mountain s.r.o.

Nám. Sokolovské 312/1

Liberec 460 01

Mobil: 608 150 042

IČ: 04292561

DIČ: CZ04292561

 

•••

 

Kamenný obchod:

Železná 249/12

Liberec 460 01

Mobil: 732 325 858

Otevírací doba:

Pondělí až pátek: 9:00 - 17:00

Sobota: ZAVŘENO

Novinky

arr322. 10. 2018Hlásíme, že už najdete naše kousky i v Lovosicích! :) Více info v kontaktech - obchody... :)... arr32. 10. 2018Omlouváme se za zdržení s poukazy za pohledy! Už na tom pracujeme... :) Dorazí brzy! :) ... arr318. 9. 2018Máme levnější dopravu přes Českou poštu... Vím, že to zní neuvěřitelně, ale podařilo se a máme... arr313. 6. 2018Haló Haló! :) Naše kousky najdete i v Poděbradech! Více v kontaktech - obchody... ... arr37. 5. 2018JSME V OLOMOUCI!!!! :)   Kousky od nás najdete: Flop Shop Ztracená 25 Olomouc 779... arr313. 4. 2018Sleva na vybrané druhy kabátků, které nám zůstaly již jen v malých velikostech... :) Hledejte v... arr320. 3. 2018Z důvodu zdražování ze strany České pošty (ano, už zase) jsme byli nuceni zdražit některé druhy... arr322. 2. 2018Nově jsme v ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH A ÚSTÍ NAD LABEM!... arr32. 2. 2018Nové tečky na mapě... ♥ BENECKO Obchod pro šikovné ruce Benecko 190 Benecko ••• LETOVICE U... arr32. 12. 2017Nově jsme v Písku v "Korálkárně za vodou" a v Chomutově v obchodě "SRDCOFKA"! Další místa, kde... arr328. 11. 2017  Adventní otevírací doba v ochodě v Liberci... :)   První víkend 2. 12. - 3. 12. od... arr318. 11. 2017Hlásíme, že se letos před Vánoci uvidíme na jediné akci... Ale za to to bude stát za to! :) 9. -... arr36. 11. 2017Nově jsme ve Zlíně... : )   Red brick design Vavrečkova 7040Zlín 76302 Facebook   Tak se... arr326. 6. 2017Protože víme, že Vás asi nebaví zadávat platby ručně přes účet, tak jsme dali hlavy dohromady a... arr312. 6. 2017Nově možnost osobního odběru v krásném obchodě Dyzajnoff v Praze. : ) Na místě je možné platit...

Zboží v akci

Cena 649 Kč
skladem
Cena 699 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Black Mountain s.r.o., se sídlem Nám. Sokolovské 312/1 Liberec 460 01, IČ 04292561, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném  - Úřad příslušný podle paragrafu 71 odst. 2 živnostenského zákona: C 36073 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů