•••

...Šířit úsměv skrze oblečení...

...Pohodlí a volnost...

 

 

...Milovat ten pocit, kdy Vás překvapí detail nebo myšlenka...

...Pousmát se nad jednoduchostí...

 

 

...Když milujete ten okamžik nového...

...Když svou práci milujete...

....Děkuji, že nám to umožňujete...

 

•••

Sídlo a eshop:

Black Mountain s.r.o.

Nám. Sokolovské 312/1

Liberec 460 01

Mobil: 608 150 042

IČ: 04292561

DIČ: CZ04292561

•••

Novinky

arr3Dyzajn market LÉTO27. - 28. června - Dyzajn market - LÉTO - POZOR ZMĚNA MÍSTA! - Výstaviště Praha Holešovice - Praha... arr3Obchody OTEVŘENY! Hurá! :)Od 27. 4. 2020 je znovu otevřeno v našich kamenných prodejnách! ♡ Těšíme se na návštěvu... :)...

Zboží v akci

Cena 499 Kč
skladem
Cena 499 Kč
skladem

Anketa

Chcete možnost zakoupení našich placek na eshopu? :)

Ano 68% Ne 15% Jen "tiskové" 10% Jen textové 7%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Black Mountain s.r.o., se sídlem Nám. Sokolovské 312/1 Liberec 460 01, IČ 04292561, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném  - Úřad příslušný podle paragrafu 71 odst. 2 živnostenského zákona: C 36073 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů