•••

 

...Šířit úsměv skrze oblečení...

...Pohodlí a volnost...


...Milovat ten pocit kdy Vás překvapí detail nebo myšlenka...

...Pousmát se nad jednoduchostí...


...Když milujete ten okamžik nového...

...Když svou práci milujete...

....Děkuji že nám to umožňujete...

 

•••

 

Sídlo a eshop:

Black Mountain s.r.o.

Nám. Sokolovské 312/1

Liberec 460 01

Mobil: 608 150 042

IČ: 04292561

DIČ: CZ04292561

 

•••

 

Kamenný obchod:

Železná 249/12

Liberec 460 01

Mobil: 732 325 858

Otevírací doba:

Pondělí až pátek: 9:00 - 17:00

Sobota: ZAVŘENO

Novinky

arr313. 6. 2018Haló Haló! :) Naše kousky najdete i v Poděbradech! Více v kontaktech - obchody... ... arr37. 5. 2018JSME V OLOMOUCI!!!! :)   Kousky od nás najdete: Flop Shop Ztracená 25 Olomouc 779... arr313. 4. 2018Sleva na vybrané druhy kabátků, které nám zůstaly již jen v malých velikostech... :) Hledejte v... arr320. 3. 2018Z důvodu zdražování ze strany České pošty (ano, už zase) jsme byli nuceni zdražit některé druhy... arr322. 2. 2018Nově jsme v ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH A ÚSTÍ NAD LABEM!... arr32. 2. 2018Nové tečky na mapě... ♥ BENECKO Obchod pro šikovné ruce Benecko 190 Benecko ••• LETOVICE U... arr32. 12. 2017Nově jsme v Písku v "Korálkárně za vodou" a v Chomutově v obchodě "SRDCOFKA"! Další místa, kde... arr328. 11. 2017  Adventní otevírací doba v ochodě v Liberci... :)   První víkend 2. 12. - 3. 12. od... arr318. 11. 2017Hlásíme, že se letos před Vánoci uvidíme na jediné akci... Ale za to to bude stát za to! :) 9. -... arr36. 11. 2017Nově jsme ve Zlíně... : )   Red brick design Vavrečkova 7040Zlín 76302 Facebook   Tak se... arr326. 6. 2017Protože víme, že Vás asi nebaví zadávat platby ručně přes účet, tak jsme dali hlavy dohromady a... arr312. 6. 2017Nově možnost osobního odběru v krásném obchodě Dyzajnoff v Praze. : ) Na místě je možné platit...

Zboží v akci


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Black Mountain s.r.o., se sídlem Nám. Sokolovské 312/1 Liberec 460 01, IČ 04292561, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném  - Úřad příslušný podle paragrafu 71 odst. 2 živnostenského zákona: C 36073 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@blackmountain.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů