•••

...Šířit úsměv skrze oblečení...

...Pohodlí a volnost...

 

 

...Milovat ten pocit, kdy Vás překvapí detail nebo myšlenka...

...Pousmát se nad jednoduchostí...

 

 

...Když milujete ten okamžik nového...

...Když svou práci milujete...

....Děkuji, že nám to umožňujete...

 

•••

Sídlo a eshop:

Black Mountain s.r.o.

Nám. Sokolovské 312/1

Liberec 460 01

Mobil: 608 150 042

IČ: 04292561

DIČ: CZ04292561

•••

Novinky

arr3Dyzajn market PRÁZDNINY1. - 2. srpna 2020 - Dyzajn market - PRÁZDNINY - Výstaviště Praha Holešovice - Praha... arr3Dyzajn market LÉTO27. - 28. června - Dyzajn market - LÉTO - POZOR ZMĚNA MÍSTA! - Výstaviště Praha Holešovice - Praha... arr3Obchody OTEVŘENY! Hurá! :)Od 27. 4. 2020 je znovu otevřeno v našich kamenných prodejnách! ♡ Těšíme se na návštěvu... :)...

Zboží v akci

Cena 699 Kč
skladem
Cena 599 Kč
skladem
Cena 499 Kč
skladem

Anketa

Chcete možnost zakoupení našich placek na eshopu? :)

Ano 65% Ne 16% Jen "tiskové" 11% Jen textové 8%

Ochrana osobních údajů e-shopu www.blackmountain.cz
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Black Mountain s.r.o., se sídlem Nám. Sokolovské 312/1 Liberec 460 01, IČ 04292561, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném  - Úřad příslušný podle paragrafu 71 odst. 2 živnostenského zákona: C 36073 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno firmou Black Mountain s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Smluvní dopravce General Logistics Systems Czech Republic, s.r.o. Průmyslová 5619/1, CZ-58601 Jihlava
    • Smluvním dopravcem Česká pošta, s.p. Politických vězňů 909/4 Praha 1, Nové Město 225 99 PRAHA
    • Poskytovatelem služby POHODA, provozované společností STORMWARE s.r.o., Za Prachárnou 4962/45, 586 01 Jihlava
    • Poskytovatelem služby GoPay, provozované společností GOPAY s.r.o. Planá 67, 370 01 Planá Česká republika IČ: 26046768

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@blackmountain.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.blackmountain.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.