•••

 

...Šířit úsměv skrze oblečení...

...Pohodlí a volnost...


...Milovat ten pocit kdy Vás překvapí detail nebo myšlenka...

...Pousmát se nad jednoduchostí...


...Když milujete ten okamžik nového...

...Když svou práci milujete...

....Děkuji že nám to umožňujete...

 

•••

 

Sídlo a eshop:

Black Mountain s.r.o.

Nám. Sokolovské 312/1

Liberec 460 01

Mobil: 608 150 042

IČ: 04292561

DIČ: CZ04292561

 

•••

 

Kamenný obchod:

Železná 249/12

Liberec 460 01

Mobil: 732 325 858

Otevírací doba:

Pondělí až pátek: 9:00 - 17:00

Sobota: ZAVŘENO

Novinky

arr322. 10. 2018Hlásíme, že už najdete naše kousky i v Lovosicích! :) Více info v kontaktech - obchody... :)... arr32. 10. 2018Omlouváme se za zdržení s poukazy za pohledy! Už na tom pracujeme... :) Dorazí brzy! :) ... arr318. 9. 2018Máme levnější dopravu přes Českou poštu... Vím, že to zní neuvěřitelně, ale podařilo se a máme... arr313. 6. 2018Haló Haló! :) Naše kousky najdete i v Poděbradech! Více v kontaktech - obchody... ... arr37. 5. 2018JSME V OLOMOUCI!!!! :)   Kousky od nás najdete: Flop Shop Ztracená 25 Olomouc 779... arr313. 4. 2018Sleva na vybrané druhy kabátků, které nám zůstaly již jen v malých velikostech... :) Hledejte v... arr320. 3. 2018Z důvodu zdražování ze strany České pošty (ano, už zase) jsme byli nuceni zdražit některé druhy... arr322. 2. 2018Nově jsme v ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH A ÚSTÍ NAD LABEM!... arr32. 2. 2018Nové tečky na mapě... ♥ BENECKO Obchod pro šikovné ruce Benecko 190 Benecko ••• LETOVICE U... arr32. 12. 2017Nově jsme v Písku v "Korálkárně za vodou" a v Chomutově v obchodě "SRDCOFKA"! Další místa, kde... arr328. 11. 2017  Adventní otevírací doba v ochodě v Liberci... :)   První víkend 2. 12. - 3. 12. od... arr318. 11. 2017Hlásíme, že se letos před Vánoci uvidíme na jediné akci... Ale za to to bude stát za to! :) 9. -... arr36. 11. 2017Nově jsme ve Zlíně... : )   Red brick design Vavrečkova 7040Zlín 76302 Facebook   Tak se... arr326. 6. 2017Protože víme, že Vás asi nebaví zadávat platby ručně přes účet, tak jsme dali hlavy dohromady a... arr312. 6. 2017Nově možnost osobního odběru v krásném obchodě Dyzajnoff v Praze. : ) Na místě je možné platit...

Zboží v akci

Cena 669 Kč
skladem
Cena 699 Kč
skladem

Ochrana osobních údajů e-shopu www.blackmountain.cz
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Black Mountain s.r.o., se sídlem Nám. Sokolovské 312/1 Liberec 460 01, IČ 04292561, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném  - Úřad příslušný podle paragrafu 71 odst. 2 živnostenského zákona: C 36073 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno firmou Black Mountain s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Smluvní dopravce General Logistics Systems Czech Republic, s.r.o. Průmyslová 5619/1, CZ-58601 Jihlava
    • Smluvním dopravcem Česká pošta, s.p. Politických vězňů 909/4 Praha 1, Nové Město 225 99 PRAHA
    • Poskytovatelem služby POHODA, provozované společností STORMWARE s.r.o., Za Prachárnou 4962/45, 586 01 Jihlava
    • Poskytovatelem služby GoPay, provozované společností GOPAY s.r.o. Planá 67, 370 01 Planá Česká republika IČ: 26046768

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@blackmountain.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.blackmountain.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.