NAŠE MILÉ KRÁLOVÉHRADECKÉ

Děkujeme, Štěpánko ❤

Pravidelné návštěvnice hradeckého obchodu jistě vědí, kdo je Štěpánka. :) Usměvavá, milá holka, se kterou se v obchodě setkáváte od prvního dne otevření. Zastavíte se u ní nejen pro originální kousek do šatníku, ale také pro radu a milé slovo. Její srdce bije pro BM, pro naše skvělé zákaznice a teď i pro... však ona vám to poví sama... :)

 

oddelovac

 

Moje milé královéhradecké...

 
Jistě jste již zaregistrovaly, že jste mě delší dobu neviděly v obchodě. Nene, nemáte na mě při vaší návštěvě smůlu... Z pozice "obchodní" jsem se přeorientovala na pozici domácí a gaučovou, se spoustou jídla a ponocování, odpoledního spaní a příprav...příprav na roli mateřskou:)
 
Co vám budu povídat, dá to zabrat! Ráno vstanu a přemýšlím, co si dám dobrého...:)) Ne, vážně, práce mně moc chybí...vy mně chybíte...to vaše vybírání první i třicáté sukně, povídání si nejen o tom, které tričko je k té či oné sukýnce lepší. Ale ono to uteče a opět se uvidíme! Prozatím třeba na našem gauči v krámku, když se přijedu podívat, co je nového, později opět na druhé straně, za pultem:)
 
Jo a taky vám musím říct, že jsem odložila moje oblíbené pasovky a kolovky, jelikož pas mně jaksi zmizel, guma se zařízla někde hluboko do útrob břišních a nevypadá to úplně nejlíp:))) Oficiálně se přesouvám k balónkům a objevuji jejich kouzlo ve formě natažení do úžasných rozměrů!:))
 
Korunu, žezlo a jablko tedy tímto oficiálně předávám Simče, která mě prvního dubna nahradila na pozici vedoucí obchodu a přeji jí, ať je u nás spokojená minimálně tak, jako já. Vám všem přeji, ať k nám stále tak rády chodíte a jste nadšené nejen z pěkného oblečení.
 
Budu se na vás těšit v pátek 8. 4. 2022 na oslavě třetího výročí královéhradeckého obchůdku:)
 
Vaše Štěpánka
 
stepanka