Příběh vyšívané sukýnky...

Byla jednou jedna vyšívaná sukně...

Jejímu vzniku předcházela daleká cesta. Než se dostane ke své majitelce, která ji bude s láskou nosit, dotkne se sukýnky mnoho párů šikovných rukou. Každý do ní vtiskne kousek sebe a podílí se na jejím konečném vzhledu. Podívejte se s námi na cestu jedné balónové vyšívané sukýnky... :)

Na začátku byl nápad a látka... No, ani to vlastně není úplně začátek. I Krteček už ví, že i látce předchází daleká cesta, ale to už je zase jiný příběh. Náš příběh začíná rolí látky. Když přijde, přemýšlíme, co by se z ní tak dalo vytvořit. "Ta bude skvělá na výšivku Malého prince. A co kdybychom k němu přidali i pár různobarevných hvězdiček přecházejících do zadního dílu?" zaznělo jednou na dílně. Práce pro Lucku, Jíťu a velký vyšívák. Monča nám nastříhala látku na balónky a šup s tím pod stroj. :) Upevníme látku do rámečku, doladíme rozměry, umístění motivu, barvy nití a už to frčí. :)

kolaz1_j1

Po dostříhání pasů, podšívek, případně poutek nebo kapes putuje sukýnka k našim šikovným krejčovým. Ty už mají šití balónových sukní v ruce  aby ne, balónové sukně se stále těší velké oblibě a už jich pár ušily. :) Po důkladném finálním přežehlení si ji vezme do parády Nikča. Sukýnku se vám snaží co nejlépe přiblížit, proto vám fotí i samotné detaily sukýnky.

kolaz2_j1

Mezitím, co Nikča fotky v programu upravuje, sukýnky se měří a značí visačkou. Vkládání na e-shop je samostatná kapitola  správně popsat střih, materiál, zařadit do kategorie, navolit správné délky a velikosti... Potom už je to na vás. :) Po objednání naše šikovná Janča objednávky zpracuje a rozřadí podle způsobu platby a dopravy. Konečný krok je na expedici. Vaše balíčky pečlivě balí expediční duo Markét a Lůca.

kolaz3_j1

 

Odesláním balíčku příběh sukýnky nekončí  ba naopak  právě začíná. 

Rádi vidíme, že vás naše sukýnky provází v různých etapách života.

 

vysivane_balonove_sukne_odkaz

 

Přejeme vám, ať s našimi kousky zažijete spoustu krásných chvil a zážitků. :)

Váš BM tým. :)