V čem Vám to bude na Vánoce slušet?

Ještě párkrát se vyspíme a je tady dlouho očekávaný sváteční den – Štědrý den.

Tomuto dni předchází náročná příprava hodná vytrvalého maratonce – shánění a balení dárků, hodiny strávené v kuchyni, náročný předvánoční úklid a spousta drobností okolo.

Přes veškeré "útrapy" jsou ale Vánoce nejkrásnější období v roce. Ať už je vám 5 nebo 50, tu kouzelnou atmosféru cítí každý. Osvícené ulice, vůně cukroví, jehličí a svíček, návštěva příbuzných, které jsme dlouho neviděli... obecně jsme k sobě tak nějak milejší a držíme spolu. Uvědomíme si, že zdraví, rodina a dělání radosti druhým jsou nejvíc. Zbytek jsou maličkosti.

vyfiknout_nadpis

praha1_j1

K tomuto výjimečnému dni bychom se měly náležitě obléknout. Ať si naplno vychutnáme ten kouzelný okamžik u vánočního stromečku, kdy se čas zpomalí a naplní nás příjemný pocit štěstí a radosti. 

Nechte se inspirovat outfity našich úžasných žen z obchodů. Ať už bude vaše volba jakákoliv, měla byste se cítit žensky, přirozeně, pohodlně a hlavně svá.

praha2_j1

Šaty, sukni, tričko, mikinu? Anebo něco úplně jiného? 

Fantazii se meze nekladou. :) Na e-shopu máme skladem více než 1200 produktů! 

A jak dokazují Terka, Anička a Markétka, svůj štědrovečerní outfit můžete vyladit i v našich obchodech v Praze, Liberci a Hradci Králové. V tomto předvánočním období jsou obchody otevřeny každý den až do 23. 12. :)

oteviraci_tlacitko_1

oddelovac

vyladte_nadpis

Rozhodnutá pro tričko se sukní? Ať už zvolíte kombinaci decentní v neutrálních tónech, rozvernou s veselými motivy nebo sváteční se zlatými odlesky, určitě v ní u štědrovečerní večeře zazáříte. :) Při výběru se nemusíte omezovat jen na balónové sukně. E-shop nabízí spoustu střihových variant. :)

kolaz_sukne_triko_j2

 

trickum_tlacitko              oteviraci_tlacitko

oddelovac

 

saticky_nadpis

Chcete být ve slavnostní večer především elegantní? Vsaďte na šaty. :)

 

kolaz_saty_j2

 

satum_tlacitko

oddelovac

radost3

 

Doufáme, že vám inspirace přišla vhod. :)

Přejeme vám, ať s našimi kousky zažijete spoustu kouzelných chvil a zážitků u vánočního stromečku. ❤

Krásné Vánoce!

Váš BM tým. :)