Máme obchod v Hradci Králové

KDE ZAKOTVIT…

 

 Kotvy. Jo, ty nám jdou, co se vzorů týče:) Ovšem při jejich spouštění na tom správném místě je to o něco složitější.

 A já se tímto dostávám k návaznosti na předchozí, první článek, k jehož závěru jsem vám slíbila, že se příště dozvíte, jak to bylo s otevřením našeho obchůdku. :) 

 

Prodejna Black Mountain 2

 

Vždycky jsem si přála, už jako malá, mít prodejnu. Ideálně lékárnu. U babičky a dědy jsem měla obrovskou krabici s prázdnými krabičkami od léků a hrála jsem si s dědou na to, jak ke mně chodí pravidelně do lékárny a já mu psala propiskou na krabičky dávkování a markovala jsem. :) No, postupem času z farmacie sešlo, ale zájem o prodávání a kontakt se zákazníky přetrval. Pak jsem dokonce chtěla mít vlastní kavárnu, ale…ehm, Štěpánko, prober se. :)))

 A tak, když se se mnou Lucka začátkem roku 2019 spojila a ptala se, zda nevím o nějakém volném, vhodném prostoru k pronajmutí v centru Hradce Králové, byla jsem radostí bez sebe.

 Ovšem i přes obrovské nadšení jsem pocítila ihned obavy a Lucce musela položit zásadní otázku: “Ale nechceme do obchoďáku, že ne?!” :))) Uff, její odpověď mě záhy zase hodila do klidu. Víte, já jsem prací v obchodním centru strávila několik let. Nepravidelné směny, nepravidelný spánek, nepravidelný odpočinek, nepravidelný život… Tohle všechno mě dohnalo ke sklonku roku 2018 k výpovědi u jedné nejmenované společnosti a zařekla jsem se, že do obchoďáku už mě nikdo nikdy nedostane, protože chci žít. Normálně žít a hlavně dělat v práci to, co mě maximálně baví. A i když má pracovní budoucnost byla nejasná, jedno jsem věděla jistě a sice to, že chci prodávat v nějakém krásném, malém krámku, krásné, malé věci :) a povídat si tam s milými zákaznicemi a hlavně, že se do té práce chci těšit.

 A ejhle, netrvalo dlouho a moje představy začaly získávat tvar a rozměr. Budu mít na starosti obchod! A ne ledajaký! Bude plný mých oblíbených kousků mé oblíbené značky!

 

Prodejna Black Mountain 4

 

 Rozhodili jsme tedy všichni sítě a zaujalo nás pár míst, na která jsme se následně šli osobně podívat. Ale nebylo to ono. Buďto moc schodů (mysleli jsme na maminky s kočárky) nebo příliš velký, či malý prostor. Žádná zlatá střední cesta. Až jednoho dne konečně Lucka objevila přes inzerát prostor k pronájmu naproti Auparku. A byl ideální! Tedy, až po pár úpravách, které bylo potřeba provést. Ale měli jsme to, co bylo nejdůležitější- obchod v dobře dostupném místě, s bezbariérovým vstupem (jo a dokonce s tak širokým, že se k nám dostanete i s kočárkem pro dvojčata), s velkou prosklenou výlohou, skladem a především ideálním prostorem uvnitř. Bylo to tak super, až to bylo k nevíře. Ale co, zázraky se dějí nebo ne? :)

 

Prodejna Black Mountain 3

 

Netrvalo dlouho a po několika stavebních úpravách se to začalo pomalu, ale jistě, rýsovat. Přijelo téměř celé osazenstvo dílny z Liberce a prodejna se začala plnit věcmi. Těmi nádhernými, barevnými kousky. Všechno se to tam houpalo na ramínkách a bylo to úžasný. A je to pořád úžasný! Už od 10. 4. 2019! Nezapomenu na tenhle den, kdy jsme pro vás prvně otevřeli. Jak některé z vás už stály frontu před obchodem a těšily se minimálně stejně tak, jako my. Byla to krásná atmosféra a byl to i mazec, jak všechno mizelo :)))

 

Prodejna Black Mountain

 

Pamatujete si, jakou novinku jsme tam pro vás měli nachystanou?

 Byl to tisk...

 A dlouho se neohřál :)

 A bylo to super…

 Děkujeme… ♥

Štěpánka - obchod Hradec Králové