PRODEJNA V PRAZE je od pátku 5.4. UZAVŘENA PO DOBU REKONSTRUKCE. Pravděpodobné otevření 23. 4.

Dárek za nákup do vlastní tašky

Plátěné tašky jsou součástí našich produktů už nějaký pátek. Nosíte některou? Nebo její pořízení teprve zvažujete? Prozradíme vám, jaké jsou největší benefity těchto tašek a proč je právě teď nejvhodnější doba po nich sáhnout... :)

 

Proč zrovna plátěnku?

Je ekologická

Problematika nadbytku plastů a spotřeby papíru je čím dál rozšířenější, a tak věříme, že pro vás tato informace není žádnou novinkou. Plátěnou tašku můžete nosit dlouhá léta až do jejího roztržení.

Je ekonomická

„Chcete malou tašku za dvě koruny nebo velkou za sedm?" Tuhle větu jste určitě slyšeli nesčetněkrát. Přemýšleli jste někdy nad tím, kolik jste za všechny tašky utratili? Možná by to byla hezká dovolená. :) Textilní taška je jednorázovou investicí, takže vám ušetří nějakou korunu k dobru. K větším nákupům je dokonce přibalujeme jako pozornost navíc.

Je stylová

Určitě se shodneme na tom, že igelitka v ruce nevypadá příliš šmrncovně. Zato plátěnky pořídíte v několika barevných variantách - jednobarevné, vzorované nebo přírodní nebarvené. Výběr je jen na vás. Pokud svůj outfit rádi ladíte do posledního detailu, můžete stylovou tašku využít jako módní doplněk.

Je odolná

Vzpomínáte si na scénu z filmu Sám doma, kde Kevin nese plné igelitky, dokud se mu neprotrhnou? Další obrovská výhoda plátěnek je ta, že ať tašku zatížíte jakkoliv, nedopadnete jako Kevin. :)

Je skladná

Na našich prodejnách a e-shopu, máme tašky hned ve dvou velikostech. Dají se rychle a snadno poskládat tak, aby v kabelce nebo kapse zabraly co nejméně místa.

Je všestranná

Skladovat a nosit v ní můžete prakticky cokoliv. Ať už ji využijete na nákup potravin, knih nebo sukní, na cestu do práce, do fitka nebo třeba na pláž, vždy vám přijde vhod. Ty naše mají dost široká ucha, takže se nemusíte obávat, že vás budou dřít do dlaní.

Je vhodná jako dárek

Přemýšlíte, jakou drobnost koupit sestře, babičce nebo kolegyni v práci? Praktický, stylový a navíc udržitelný dárek ocení všichni.

Podporuje dobrou věc

Zakoupením našich tašek podpoříte chráněnou dílnu D.R.A.K. z. s. Liberec, která pro nás tašky šije.

 

Proč právě teď?

Nejen díky všem skvělým vlastnostem plátěnek, ale především kvůli šetření planety, jsme se rozhodli eliminovat tašky v našich prodejnách. To je super zpráva, co myslíte? Zároveň tak chceme podpořit ukládání nákupu do tašek vlastních. Vyrobili jsme kartičky, které budou k dispozici na všech našich prodejnách. Na kartičky vám za každý nákup do vlastní tašky natiskneme jedno razítko a po nasbírání deseti razítek vás odměníme dárečkem.

Jdete do toho s námi? :)

 

mceclip0-2