PRODEJNA V PRAZE je po rekonstrukci znova otevřena ♡

Rok 2022 byl... :)

rok_2022_byl

Nový rok, nový list. Děkujeme za vaši podporu, přízeň i spolupráci. 

Ať se vám plní sny. Ať jste zdraví a ať se vám ve všem daří...

 Pojďte se s námi ohlédnout po tom, co se v loňském roce podařilo nám... :)

  

Rok 2022 přinesl nové zážitky, členy týmu, úspěchy i nezdary, ale především další sukně. Spoustu sukní... :) K některým z nich se dokonce váže hlubší příběh. Jsou to ty, které jsme ušili na podporu dobré věci. Žlutomodré, jak už barva napovídá, byly na podporu Ukrajiny a celá částka z jejich prodeje putovala organizaci Člověk v tísni. Sukně s černým koněm navrhla Lucka pro organizaci Černí koně. Ti vyrábí speciální kola pro handicapované děti i dospělé a podporují tak budoucí generace paralympionků. Celou částku z prodeje těchto sukní jsme také věnovali organizaci.


udalosti_22

 

Podnikli jsme další kroky v udržitelnosti. Podařilo se nám získat cenu v soutěži, kterou pořádalo Britské velvyslanectví v Praze ve spolupráci s Britskou obchodní komorou. Ocenění jsme získali za naši snahu snižovat uhlíkovou stopu a podporovat udržitelný rozvoj. Eliminovali jsme jednorázové tašky v našich obchodech a vymysleli jsme program s odměnami, kterým podporujeme zákazníky v nákupu do vlastních tašek. Společně s tím jsme přišli také s novými variantami ekologičtějších balení zásilek.

Na konci dubna jsme přestěhovali liberecký obchod. Sice jen o dveře vedle, ale do mnohem většího prostoru, který si náš původní maličký obchůdek zasloužil. Dodali jsme šmrnc i královéhradecké prodejně. Ta se dočkala estetických úprav, ale zůstala na stejném místě. Máme velkou radost z toho, že se vám vylepšení líbí a že se do obchodů rádi vracíte... :)

udalosti_22_

 Taky jsme ušili pár nových střihů a vylepšili některé z těch starších. Byli jsme na čtyřech Dyzajn marketech a jednom Mint marketu. Na e-shop jsme přidali 2900 produktů, a to včetně šperků, doplňků a outletu. No... a teď už se jen těšíme, co přinese rok 2023... :)